• MAAK HET MAKKELIJK

Samenwerken

Iedere ondernemer kan een specialist zijn. Of je nu teksten schrijft, nieuwsbrieven ontwikkelt, boekhouding vereenvoudigt of professionele video’s maakt. Vaak is dit een kwestie van de juiste samenwerkingen opzoeken. In je eentje is het  moeilijker om aan uitdagende grotere opdrachten te mogen meewerken, maar samen kunnen we bijna alles aan! We moeten alleen durven om deze uitdagingen aan te gaan.

Samenwerken is niet alleen voor ons goed, maar ook voor onze opdrachtgevers. Als wij het initiatief nemen wordt de drempel voor grotere opdrachten lager. We kunnen gebruikmaken van al onze netwerken om samen beter gevonden (en verwezen) te worden. Doe mee en word concurrerend voor traditionele reclamebureaus met een lagere prijs en persoonlijker contact!

Mijn keuzes

in aanbevelingen, samenwerkingen, gebruik van software en partners/leveranciers

Met mijn shortlist wil ik laten zien wat deze bedrijven voor mij en misschien ook voor jou kunnen bijdragen aan het bereiken van jouw doelen.  Ik sta volledig achter deze keuzes. Vaak leveren de bedrijven een product of dienst waar ik niet zonder kan (of zou willen) werken. Ook zijn er merken waarvan ik het bestaan graag met je wil delen omdat ze iets bijzonders doen. Deze lijst wordt regelmatig uitgebreid.

Maak samen met Mariëlle gebruik van Google zoekwoordcampagnes (SEA) voor je website en Facebook campagnes om je doelgroep te bereiken.

Beter boekhouden doe je met Bookd. Voor een vast bedrag per maand gaan ze graag de uitdaging aan om je financiële wereld zo eenvoudig mogelijk te maken.

Voor smaakvolle fotografie met een persoonlijke touch en levendige kleuren op locatie.

Hosting van websites voor een eerlijke prijs zonder poespas.

Hier vind je specialisten die ondernemers helpen bij het verbinden van innovatie en sociaal verantwoord ondernemen. Met de juiste partners maken ze onze economie stap voor stap circulair.

Voor het bedrukken van allerlei (gestandariseerde) materialen voor een betaalbare prijs. Ook bij kleinere oplagen.

Alle slimme softwareprogramma’s waar ik met plezier dagelijks mee werk om mooie dingen te maken, zoals Illustrator en Photoshop.

Het systeem dat efficient en stilletjes op de achtergrond draait en de drijvende motor vormt voor mijn onderneming (op advies van Bookd).

Met 1 druk op de knop je papieren bonnen verwerken door er een foto van te maken. Bookd doet de rest.

Een stabiele fundering voor kleine en middelgrote ondernemers met ambitie die geld verbindt aan ervaring en mensen.

Denk je dat je in dit rijtje past? Nieuwe samenwerkingen zijn van harte welkom! Ieder project verschilt en zolang je een duidelijk specialisme hebt kunnen we overleggen of je een bijdrage kan leveren aan de opbouw, vereenvoudiging, beleving of communicatie van ondernemers met ambitie.