SEO (zoekoptimalisatie)

Het internet is een wereld op zich, met een fikse concurrentie op ieder denkbaar vlak. Om te zorgen dat je als bedrijf of merk met jouw diensten, services of producten niet alleen goed zichtbaar bent, maar ook goed gevonden kan worden, is het van belang tijd te besteden aan een goede zoekoptimalisatie. SEO, oftewel Search Engine Optimization, is een belangrijk deel van een online succesformule. Hoe mooi je website ook mag zijn of hoe uniek de producten in je webshop zijn, heeft weinig impact als je niet gevonden wordt.

Goed gevonden

Er bestaan vele verschillende vormen en niveau’s van zoekoptimalisatie. Het gebruik van diensten van Google (waaronder Webmaster, Analytics, Adwords, Google+ en Maps) zorgen er samen met plug-ins op jouw WordPress website, webshop of blog voor dat je op de juiste manier gevonden wordt.

Over iedere pagina moet een korte omschrijving geschreven worden. Deze omschrijvingen zijn zichtbaar in de zoekresultaten en zijn daardoor van groot belang. Maar ook de omschrijvingen van ieder beeld, de tags die je koppelt aan je blogpost en nog vele andere dingen spelen een rol.

Weet waar je aan begint

Alles begint met de keuze voor de pagina-indeling en de structuur van de site. Om hier optimaal gebruik van te maken is het belangrijk dat dit van te voren goed wordt vastgelegd.

Door vanaf dag één al na te denken over alles wat kan bijdragen aan jouw online zichtbaarheid, betaal je alleen voor dat wat je echt nodig hebt. Indien gewenst kan Vriesstijl zowel een plan voor de korte als lange termijn maken, zodat je een goed inzicht in en controle op de kosten houdt.

Wil je meer overzicht krijgen in de bezoekers op jouw website? Dan kan Vriesstijl statistieken verzamelen van de aantallen per maand of kwartaal om je zo inzicht te geven in het online verkeer. Zo weet je waar je bezoekers vandaan komen, wat de meest gezochte termen zijn en nog veel meer.

Pakket SEO basis: €12,50,- per pagina (excl. btw)

Het basis SEO pakket biedt een optimalisatie van jouw website en de inhoud hiervan. Iedere pagina wordt standaard klaargemaakt voor betere weergave op zoekmachines.

Pakket SEO uitgebreid: €20,- per pagina (excl. btw)

Het uitgebreide SEO pakket biedt een optimalisatie van jouw website en de inhoud hiervan. Iedere pagina wordt standaard klaargemaakt voor betere weergave op zoekmachines. Daarnaast worden ook alle afbeeldingen en links bijgewerkt en aangepast voor een betere vindbaarheid.

Pakket SEO compleet: €500,- (excl. btw)

In dit complete SEO pakket ontvang je niet alleen de meest volledige optimalisatie voor jouw website (maximaal 6 pagina’s), maar wordt ook gekeken naar je zichtbaarheid op Google+ en Maps, er wordt een advies gegeven voor de inzet van social media en krijg je maandelijks een rapport met de bezoekers-statistieken.

Wat levert het op?

accurate zoekresultaten

goede zichtbaarheid op Social media

meerdere mogelijkheden voor betrouwbare feedback & reviews

meer bezoekers op je website

inzicht in het gedrag van je bezoekers