Kies voor eigen fotografie

Een goede foto bestaat uit een combinatie van scenario, timing, apparatuur, gevoel voor fotografie en het kiezen van de juiste compositie. Met deze samenstelling en kennis van de juiste technieken en trucs maakt Vriesstijl foto’s op maat. Door te kiezen voor eigen beelden, krijgt jouw uiting een unieke en originele uitstraling. Dit ondersteunt jouw merk om een sterke eerste indruk te maken.

Onderscheid jezelf met kwaliteit.

Natuurlijk kan je kiezen voor het gebruik van foto’s die je zelf geschoten hebt met je compactcamera of smartphone, maar deze zullen nooit dezelfde mogelijkheden bieden als professionele fotografie.

Onderscheid jezelf van de concurrentie met een hoge kwaliteit foto’s en een unieke presentatie. Vriesstijl helpt je graag om uit te vinden wat er voor jou allemaal mogelijk is. Denk hierbij aan foto’s van je praktijk, het materiaal dat je gebruikt voor je werk, sfeerfotografie die aansluit op je huisstijl en vele andere opties.

Een natuurlijke stijl

Als fotograaf probeer ik altijd te zoeken naar natuurlijke verlichting. Ik denk gericht na over scenario’s om zo ook de invulling van de foto’s zo praktisch mogelijk te maken. Voor voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is kijk je op het portfolio van Vriesstijl.

Foto’s met volledig gebruikersrecht

De meeste bedrijven kiezen voor het gebruik van zogenaamde ‘stock photos’, waarbij je betaalt voor het gebruik maar geen exclusieve eigendom hebt. Bij Vriesstijl krijg je volledig eigendomsrecht op de foto’s zodat je zeker weet dat een andere klant deze foto’s niet kan gebruiken.

Hoe gaat het in zijn werk?

samen bespreken we vooraf waarvoor je foto’s nodig hebt

we vullen aanleveringsspecificaties in waarmee zoveel mogelijk word vastgelegd

zo krijg je vooraf een duidelijk beeld van wat er op de foto moet komen te staan

er word een moment afgesproken waar en wanneer de fotografie plaatsvindt

er wordt per benodigd beeld een serie van 10-25 foto’s geschoten zodat er altijd een perfecte tussen zit

de ruwe foto’s kunnen direct op een tablet bekeken worden voor eventuele aanpassing in de compositie of belichting

de foto’s worden professioneel bewerkt in Photoshop

de foto’s worden via online sharing in hoge resolutie met je gedeeld

Fotografie op maat is al mogelijk vanaf €12,50 per foto excl. btw per gekozen foto (bij afname van 25 stuks of meer) en kan plaats vinden op locatie.

Prijsoverzicht:

  • losse foto: €22,50 excl. btw per stuk
  • afname meer dan 10 foto’s: €17,50 excl. btw per stuk
  • afname vanaf 25 foto’s: €12,50 excl. btw per stuk